De behandeling van klompvoetjes in Nederland in 3,5 minuut duidelijk uitgelegd. Zo kunnen ouders, orthopeden, gipsverbandmeesters en instrumentmakers samen goed in de gaten houden dat ze volgens de richtlijn handelen en krijgen kinderen met klompvoetjes de beste zorg.
De animatie ging onlangs in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in premi√®re. Daar klikte kinderorthopeed Ralph Sakkers in aanwezigheid van zijn team voor het eerst op ‘play’! De reacties waren heel positief. Het team zal de animatie voortaan gebruiken bij de voorlichting aan ouders die een kindje met klompvoetjes verwachten en ook ouders die al een kindje hebben hierop attenderen.
Er is een Nederlandse en een Engelstalige versie.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan