De behandeling van klompvoetjes in Nederland in 3,5 minuut duidelijk uitgelegd. Zo kunnen ouders, orthopeden, gipsverbandmeesters en instrumentmakers samen goed in de gaten houden dat ze volgens de richtlijn handelen en krijgen kinderen met klompvoetjes de beste zorg.
De animatie ging onlangs in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in première. Daar klikte kinderorthopeed Ralph Sakkers in aanwezigheid van zijn team voor het eerst op ‘play’! De reacties waren heel positief. Het team zal de animatie voortaan gebruiken bij de voorlichting aan ouders die een kindje met klompvoetjes verwachten en ook ouders die al een kindje hebben hierop attenderen.
Er is een Nederlanden en een Engelstalige versie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu