Uitnodiging Klompvoetjesdag 2022

Datum: Zaterdag 8 oktober 2022

Tijd: 10:30 tot 15:30 uur

Locatie:

De Boerinn

Mijzijde 6

3471 GM Kamerik

Graag nodigt Stichting Klompvoet Nederland je uit voor deze informatieve dag met een feestelijk tintje. Deze dag is gratis toegankelijk voor alle donateurs van de stichting; ouders en kinderen. Ben je nog geen donateur? Dan betaal je € 25,00 per gezin voor deze dag.

Voor de ouders zijn er interessante presentaties van deskundigen op het gebied van klompvoetjes. Zo zal dr. Arnold Besselaar, orthopedisch chirurg, een presentatie verzorgen over ‘functioneren en behandelen van kinderen met klompvoetjes’. Lianne Grin van Fontys Hogeschool presenteert de resultaten van het onderzoeksproject ‘participatie van kinderen met klompvoetjes’. Behalve medische vragen is deze dag ook bestemd voor informatie-uitwisseling tussen ouders, want juist praktische ervaringen helpen anderen weer een stapje verder.

Ondertussen kunnen de kinderen genieten in de boerenspeelschuur van verschillende spellen, skelteren, een schilderworkshop, het fysioparcours onder begeleiding van Jacqueline Löhle en is er een rondgang over de boerderij, zodat alle ouders rustig kunnen luisteren naar de presentaties. Natuurlijk kunnen de kinderen hun eigen fiets, stepje etc meenemen.

Wij zoeken nog vrijwilligers (ouders, broers of zussen) die ons met de kinderbegeleiding kunnen helpen!

 Aanmelden

Graag zien we jullie op zaterdag 8 oktober 2022 vanaf 10:30 uur bij De Boerinn.

Het is wel noodzakelijk om je tijdig aan te melden, zodat je zeker bent van een plek. Dit kan via info@klompvoet.nl o.v.v. naam, aantal volwassenen en aantal kinderen (met de leeftijd van de kinderen!).  En of je reeds donateur bent. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Met vriendelijke groet,

Stichting Klompvoet Nederland

Robert, Karin en Ellen

Meld je nu aan!